Οι 5 βασικές εντολές για να διδάξετε τον σκύλο σας

Είναι απαραίτητο να εκπαιδεύσετε τον σκύλο σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να τον κάνετε έναν ευχάριστο και στοχαστικό σύντροφο. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές παραγγελίες και στροφές, αλλά μερικές είναι απαραίτητες. Και για καλό λόγο, μπορούν να βοηθήσουν τον σκύλο να διαχειριστεί το άγχος του και να κοινωνικοποιηθεί. Το να διδάξετε αυτές τις βασικές εντολές στον σκύλο σας μόλις φτάσει στο σπίτι σας θα αναπτύξει επίσης τον δεσμό μεταξύ σας!

1. «Ασίς»

Αυτή η εντολή αποσκοπεί να πιο ήρεμος τον σκύλο σας και διδάξτε του πώς να ασθενείς. Είναι σημαντικό να το γνωρίζουμε για αφομοιώνω αυτή η παραγγελία, εσύ δεν χρειάζεται περιορίζω το σκυλί σας να καθίσει. Πρέπει να το κάνει ο ίδιος.

Μπορείς παρατηρητής τον σκύλο σου και πες του «βοήθημα» όταν το δεις faireμετά το συγχαιρώ. Είναι επίσης δυνατή η χρήση ένα κέρασμα δείχνοντάς του πάνω από το κεφάλι του. Στη συνέχεια, κάντε το να πάει στο η πλάτη και μετά θα έχει το αντανάκλαση να κάτσει για να μην το χάσει vue. Επαινέστε τον και δώστε του τη λιχουδιά κάποτε κάθισε. Σταδιακά, δεν θα έχετε Δεν χρειάζεται πλέον της ανταμοιβής.

κάτσε σκύλος
Συντελεστές: Nick_H/Pixabay

2. “Κάτω”

Ο σκύλος σας θα έχει την ευκαιρία να ασθενείς Έτσι άνετο μαθαίνοντας αυτή τη σειρά. Το τελευταίο αποτρέπει επίσης τον σκύλο σας από ικετεύω στο τραπέζι ή του σοτάρισμα στους καλεσμένους σας.

Σαν να του μαθαίνεις να κάθεται, χρησιμοποιήστε μια λιχουδιά που θα του βάλεις αυτή τη φορά terre. Σταδιακά αφαιρώντας το Στο ΕΔΑΦΟΣ, το σκυλάκι σου θα είναι υποχρεωτικός Να ξαπλώσει να συνεχίσει να την ακολουθεί.

3. «Μείνε ακίνητος» ή «περιμένω»

Αν του το παραγγείλετε, ο σκύλος σας δεν θα κινείται πλέον μέχρι να το επιτρέψετε. Αυτή η παραγγελία είναι θεμελιώδης και μπορεί να σας βοηθήσει σε πολλά καταστάσειςειδικά αν είναι επικίνδυνος.

Αυτή η μάθηση είναι μακρύς και μπορεί να πάρει Μερικές εβδομάδες ανάλογα με την χωρητικότητα δ’ αφομοίωση του σκύλου σας. Σε έναν τόπο ηρεμία, πρώτα να τον παραγγείλει Καθίστε ή αν να κοιμηθώ. Τα πάντα μέσα σου απομακρυνόμενος από αυτόν, πες του ” μην κουνιέσαι “ ή «παρευρίσκεται» (θα έπρεπε ακόμη Χρησιμοποιήστε το ίδιο έκφραση).

Αν δεν έχει δεν κουνήθηκε, να τον συγχαρώ. Αν αυτός αριστερά να έρθει σε σένα, πες του «όχι» σταθερά και ξανά από την αρχή. Στο βαθμό που, αύξηση της απόστασης, γυρίστε τον Από, έπειτα εξαφανίζομαι από το χωράφι του όραμα.

ο σκύλος περιμένει
Συντελεστές: Mylene2401/Pixabay

4. Η ανάκληση

Σε οποιαδήποτε κατάσταση, αυτή η παραγγελία θα σας επιτρέψει να καλώ ο σκύλος σας προς εσάς. Αυτός είναι απαραίτητος αν το θέλεις αμολάω το περπάτημα.

Είναι μια εντολή που πρέπει να μάθει πολύ νωρίς, από πρώτους τρεις μήνες της ζωής του κουτάβι. Ζαρώνωεσείς πιο μπροστά του, προφέρετε το όνομά της καθώς έκφραση εκλεκτός (έλα εδώ, εδώ, στα πόδια…).

Σταδιακά απομακρυνθείτε όλο και περισσότερο. Προς την εξω απο, καλέστε τον ακόμα και όταν είναι μέσα αφήνω μόνο για να δούμε αν έχει γίνει η παραγγελία κατανοητό. Οταν εσύ αμολάω, το σκυλάκι σου πρέπει να έρθει σε σένα όταν εσύ κάλεσε τον, ό,τι κι αν κάνει faire.

Δεν πρέπει να ειδικά όχι εσύ ενοχλώ και τιμωρούν το σκυλί σας κατά τη διάρκεια αυτής της εκμάθησης. Επίσης, μην τρέχεις πίσω του: θα πιστέψει ότι θέλεις να παίξουμε !

5. Σταμάτα!

Αυτή η παραγγελία προορίζεται να παραιτούμαι το σκυλί σας να κάνει κάτι: να διασχίσει έναν δρόμο επικίνδυνος, σοτάρισμα σε κάποιον κ.λπ. Επίσης, θα καταλάβει ότι αυτό που ήταν στα πρόθυρα να κάνει δεν ήταν καλό η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

Για να αφομοιώσει αυτή τη σειρά, μπορείτε για παράδειγμα περπάτα μαζί του και πες του “σταμάτα” με το σταμάτημα καθαρά. Ιδιωτικό μπάνιο, φύγε του με την κλήση του και κατά τη διάρκεια ότι κατευθύνεται προς το μέρος σου, πες του ” να σταματήσει “. Αύξησε το απόσταση όπως και πότε ανταμοιβή ο φίλος σου μόλις σταματήσει στην αρχή: αν εγκαταλείψει κάτι, χρειάζεται α αποζημίωση.

σκύλος επιβράβευσης
Συντελεστές: WhyNot/Pixabay

Αυτός ο κανόνας σχετίζεται επίσης με αφήνοντας να πάει. Μερικές φορές τα σκυλιά αρπάζουν αντικείμενα ή μερικά φαγητό που δεν θα θέλαμε δεν που παίρνουν. Τονώστε το σκυλάκι σας με ένα παιχνίδι. Όταν παρατηρείς ότι είναι πολύ ενθουσιασμένος, σταμάτα να κουνάς το χέρι σου και πες “σταμάτα” ώστε αυτός δειλά το παιχνίδι. Σκέψου το ανταμοιβή πριν επανεκκίνηση. Αν ο σκύλος σας είναι απρόθυμος να το αφήσω στην αρχή, ανταλλαγή το παιχνίδι κατά αλλο ή κατά ένα κέρασμα.

Πηγή

Θα σας αρέσει επίσης:

Πώς μπορώ να βοηθήσω τον σκύλο μου να αντιμετωπίσει τη μοναξιά;

Πώς να εκπαιδεύσετε το κουτάβι σας στο γιογιό: 5 αποτελεσματικές συμβουλές!

Με την ηλικία, ο σκύλος μου γίνεται κωφός: πώς μπορώ να τον βοηθήσω;

4 λόγοι για τους οποίους ο σκύλος ξύνει το έδαφος

Ποια ράτσα σκύλου σας ταιριάζει; Επικεντρωθείτε στις φυλές της ομάδας 1