Ο σκύλος μου συχνά τρέχει μακριά: τι πρέπει να κάνω;

Ανάλογα με τη ράτσα ή τον χαρακτήρα του σκύλου σας, μπορεί να τρέχει τακτικά. Τα κυνηγετικά σκυλιά είναι γενικά πιο πρόθυμα να το κάνουν αυτό, λόγω του ενστίκτου τους. Ωστόσο, αν ο σκύλος σας φύγει από το σπίτι του και δεν επιστρέψει, έχει τους λόγους του. Θα δούμε μαζί ποια είναι αυτά και πώς να βοηθήσετε τον σκύλο σας να νιώσει καλύτερα.

1. Πρόβλημα συμπεριφοράς

Ναί συγχέω δεν ένας σκύλος τρέχει μακριά εκ προθέσεως του σπιτιού σου με σκύλο που δεν έρχεται όταν της τηλεφωνείς κατά τη διάρκεια μιας βόλτας.

Ενα σκυλί δραπέτης πάντα βρίσκω α Μεσαίο να ξεφύγεις όταν δεν το κάνεις οθόνη δεν : σκάβω μια τρύπα στο έδαφος, σοτάρισμα πάνω από την πύλη, Άνοιξε οι πόρτες…

δραπέτης σκύλος
Συντελεστές: nastya_gepp/Pixabay

2. Πιθανές αιτίες φυγής

  • Δεν βγάζεις αρκετά τον σκύλο σου

Αυτό συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις συχνάζω. Ένας σκύλος έχει ειδικές σωματικές ανάγκες : πρέπει να ξοδέψει τον εαυτό του! Αφήστε τον τετράποδο φίλο σας να γλεντήσει jardin δεν είναι όχι αρκετά. Ακόμα και τα σκυλιά μέσα πρέπει να περπατήσει τουλάχιστον 1 ώρα την ημέρα. Επιτρέπει επίσης στον σκύλο να καθιστώ κοινωνικόν και συνάντησε τους κυνόδοντες συντρόφους του.

Μάθε του να κρατήστε καλά σε λουρί και το να πάμε μια βόλτα μαζί θα γίνει πραγματικότητα ευτυχία !

  • Νιώθει μόνος και βαριέται

ο διαχωρισμός ίσως με τον κύριο δυσκολεύομαιακόμη και ανυπέρβλητος για μερικά σκυλιά. Επομένως είναι πολύ σημαντικό για αυτόν μάθετε τη μοναξιά όσο το δυνατόν συντομότερα.

Επίσης σκεφτείτε να παίξουμε πλέον συχνά δυνατό μαζί του στο δικό σου jardin. Θα πάρει έτσι ευχαρίστηση να είμαι εκεί μαζί σου. Αν ο κήπος είναι μόνο ένα μέρος του τιμωρίαο σκύλος σας θα νιώσει άβολος όταν είναι εκεί.

chien
Συντελεστές: Pexels/Pixabay
  • Πρέπει να ενωθεί με τους κυνικούς φίλους του

Η έλλειψη κοινωνικότητας μπορεί να ωθήσει τον σκύλο να φύγει ενώ πάλι οι υπολοιποι και διασκεδάστε μαζί τους. Ομοίως, κατά την περίοδο του αναπαραγωγήο σκύλος σου αρσενικός μπορεί να μπορέσει να φύγει για να βρει θηλυκά. ο ευνουχισμός μπορεί τότε να είναι α λύση νοητός.

  • Πεινάει ή δεν μπορεί να διοχετεύσει τα ένστικτά του

Ένας σκύλος που έχει Πείνα μπορεί να τρέξει για ψάξε στους κάδους απορριμμάτων πού να πάτε και να χρησιμοποιήσετε κάπου αλλού. Διαίρεση επί τμήμα του φαγητού μέσα διάφορος χρόνος για να εξαλείψει αυτό το δυσάρεστο συναίσθημα.

Εάν έχετε ένας σκύλος του κυνήγιείναι πολύ πιθανό να τρέχει μακριά επειδή έχει εντοπίσει α λεία. Μάθε του να έλεγχος κ.τ ένστικτο περιορίζοντας τα παιχνίδια λογχοφόρος.

3. Βρείτε λύσεις για τη φυγή

Πρωτα απο ολα, μην μαλώνετε τον σκύλο σας όταν έρχεται σπίτι, ακόμα κι αν είχε φύγει για αρκετές μέρες. Από τη σκοπιά του θα πιστέψει ότι τον επιπλήττεις γιατί γύρισε !

Πρέπει να καταλάβετε Γιατί ο σκύλος σου τρέχει μακριά. Μπορεί να αναγκαστείτε να κάνετε εκπαιδεύω πάλι ο σκύλος σας με α ειδικός.

Αλλά ξεκινήστε με ενισχύστε τους φράχτες σας και με το καλό οριοθετούν την επικράτεια του σκύλου σας. Όπως ειπώθηκε παραπάνω, φτιάξτε τον να αρεσει την επικράτειά του. Κάνε μια βόλταο καθημερινά σε μερικά μέρη διάφορος et ποικίλοςγια να διασκεδάσει και να καταλάβει το Όρια Να μην υπερβεί.

ο σκύλος παίζει
Συντελεστές: petrikovaa/Pixabay

Οταν είσαι απώνφρόντισε να έχει κάτι μεριμνώμε μερικούς παιχνίδια και μερικά λιχουδιές για παράδειγμα.

Τελικά, συμβουλευτείτε έναν κτηνίατρο για να βεβαιωθείτε ότι ο σκύλος σας δεν είναι άρρωστος.

Πηγή

Θα σας αρέσει επίσης:

Πώς μπορώ να βοηθήσω τον σκύλο μου να αντιμετωπίσει τη μοναξιά;

Γιατί ο σκύλος μου τρώει γρασίδι; Είναι φυσιολογικό αυτό;

Ουρά του σκύλου: 4 πτυχές που πρέπει να αναλύσετε για να κατανοήσετε τα συναισθήματά του

Οι ιδιοκτήτες έχουν περισσότερες φωτογραφίες του σκύλου τους παρά του συζύγου τους

Η Νέα Γη, ένας γίγαντας με μεγάλη καρδιά