Τα 9 πιο επιτυχημένα μείγματα φυλών σκύλων

Είχατε ποτέ την ευκαιρία να γνωρίσετε έναν σκύλο που προκύπτει από τη μίξη μεταξύ ενός Corgi και ενός Dalmatian, ενός Husky και ενός Pitbull ή ακόμα και μεταξύ ενός Samoyed και ενός Border Collie; Λοιπόν, να ξέρετε ότι όταν δύο σκυλιά που δεν έχουν τίποτα κοινό ερωτεύονται, μπορεί να γεννήσουν πραγματικά μικρά θαύματα! Ανακαλύψτε χωρίς καθυστέρηση αυτά τα 10 σκυλιά με εξαιρετική σωματική διάπλαση.

1- Ένωση μεταξύ ενός Husky και ενός Pitbull

Εδώ είναι ένας Pitsky, σκύλος που προέκυψε από την ένωση μεταξύ ενός Pitbull και ενός Husky. Ως αποτέλεσμα, καταλαβαίνουμε καλύτερα από πού βρήκε αυτά τα μαγευτικά μπλε μάτια!

2- Ένωση μεταξύ ενός Samoyed και ενός Border Collie

Όταν ένα Samoyed και ένα Border Collie ερωτεύονται, αυτό συμβαίνει: ένα γοητευτικό σκυλάκι που έχει υιοθετήσει τη σωματική διάπλαση και τη γούνα της μαμάς του Samoyed καθώς και τα σημεία του μπαμπά του Border Collie.

3- Ένωση μεταξύ ενός Husky και ενός German Shepherd

Τι πιο χαριτωμένο από ένα κουτάβι με περίεργα μάτια; Ένας Γερμανικός Ποιμενικός και ένας Χάσκυ ανακατεύουν κουτάβι με περίεργα μάτια! Αυτός ο γάμος είναι πραγματικά επιτυχημένος.

4- Ένωση μεταξύ ενός Corgi και ενός Dalmatian

Πάρτε την πρωτοτυπία του παλτό της Δαλματίας, προσθέστε τη μοναδική (και τρομερά χαριτωμένη) σωματική διάπλαση του Corgi και έχετε ένα Dalcorgi!

5- Ένωση μεταξύ ενός Dachshund και ενός Golden Retriever

Εδώ είναι ένα Golden Dachshund, ή πιο απλά ένα Golden Retriever με κοντά πόδια. Πράγματι, αυτός ο σκύλος έχει το μέγεθος του Dachshund, ενώ έχει διατηρήσει τη φυσική εμφάνιση του Golden Retriever. Ο γάμος είναι και αξιολάτρευτος και διασκεδαστικός!

6- Ένωση μεταξύ Λαμπραντόρ και Χάσκι

Αν συμφωνήσουμε με τα ονόματα Λαμπραντόρ και Χάσκυ, παίρνουμε ένα Labsky! Αυτό είναι ακριβώς το μείγμα από το οποίο προέρχεται αυτό το αξιολάτρευτο μικρό κουτάβι με τα μαγευτικά μάτια.

7- Ένωση μεταξύ ενός Αυστραλιανού Ποιμενικού και ενός Cavalier King Charles

Επικυρώνουμε 100% αυτό το μείγμα μεταξύ του προσώπου του Cavalier King Charles και του υπέροχου τριχώματος του Australian Shepherd!

8- Ένωση μεταξύ ενός Husky και ενός νάνου Spitz

Όχι όχι, αυτό το υπέροχο πλάσμα δεν είναι αλεπού, αλλά σκύλος! Είναι επίσης ένα Pomsky, δηλαδή ένα μείγμα μεταξύ ενός Husky και του πολύ μικρού νάνου Spitz. Ονομάζεται Mya, αυτό το μικρό σκυλάκι είναι ένα πραγματικό αστέρι στα κοινωνικά δίκτυα.

9- Ένωση μεταξύ ένα Chow Show και ένα German Shepherd

Τελειώνουμε αυτήν την επιλογή με αυτό το αξιολάτρευτο γερμανικό Chow. Έχει επίσης κληρονομήσει την πολύ χαρακτηριστική μπλε γλώσσα του Chow Chow!

Αυτό ολοκληρώνει τη μικρή μας επιλογή από τα πιο όμορφα μείγματα φυλών σκύλων. Αν υιοθετούσαμε μόνο ένα από αυτά, πρέπει να παραδεχτούμε ότι η Mya the Vixen έλιωσε τις καρδιές μας. Ωστόσο, είναι όλα τόσο χαριτωμένα που θα ήταν πολύ δύσκολο να τα επιλέξεις, οπότε τα παίρνουμε όλα!

5 συμβουλές για μάθηση στην κορυφή

5 καλοί λόγοι για να έχεις σκύλο