Όλες οι συμβουλές μας για να διδάξετε τα κόλπα του σκύλου σας

Υπάρχουν πολλά κόλπα που μπορείτε να διδάξετε στο σκυλί σας: «παίξε όμορφα», «παίξε νεκρό», «κύλισε»… αλλά πρέπει να έχεις τη σωστή μέθοδο για να το κάνεις. Αυτό θα ενισχύσει τη σχέση σας και την αφομοίωση των βασικών παραγγελιών. Μην ξεχνάτε ότι η ηρεμία και η υπομονή είναι οι λέξεις-κλειδιά για τη μάθηση!

1. Μια ολόκληρη στάση για να υιοθετήσετε…

  • Ξεκινήστε με αποφασιστικότητα!

Είτε είναι ο σκύλος σας νέοι ή μεγάλοι, είναι ακόμη θερμοκρασίες να τον διδάξει περιηγήσεις. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ξέρεις καλά ο χαρακτήρας του και τα γούστα του: αν είναι παρακινημένος κατά ένα ανταμοιβή, ένα σκυλάκι είναι πολύ περισσότερο άνετος στη μάθησή του. Έτσι κάνει δεν θα πειράξει να κάνεις αυτό που ζητάς: περιποιήσεις, υπερβολική στάση ή χάδια, δείτε τι αυτός αγαπημένη !

Τότε πρέπει να είσαι παρακίνησε τον εαυτό σου. Εάν ο σκύλος σας δεν σας αντιλαμβάνεται ενθουσιασμός, είναι ένα ασφαλές στοίχημα που δεν θα θέλει να σας δείξει την παραμικρή προσπάθεια.

  • Να έχεις σταθερό ρυθμό!

Αν οι ασκήσεις δεν είναι επαναλαμβάνεται αρκετά συχνά, ο σκύλος σας δεν θα μπορεί αφομοιώνω και σε αυτούς αναπαράγω. Εκπαίδευση με τον σκύλο σας αρκετές φορές την εβδομάδα είναι επομένως πρωταρχικός. Προσοχή, όμως, να μην υπερβείτε 10 λεπτά ανά συνεδρία. Από εκεί και πέρα, ο σύντροφός σας κινδυνεύει κουρασμένος και να μην είναι πια προσεκτικός καθόλου !

πόδι χεριού πλοιάρχου σκύλου
Πίστωση: N8tureGrl / iStock

Θέλεις τον σκύλο σου μαθαίνω γρήγορα; Διαπιστώνεις ότι είναι δεν ανταποκρίνεται αρκετά; Μην ξανακάνεις τέτοια ερώτηση στον εαυτό σου.. Είναι απαραίτητο αφήνω κατά καιρούς! Μερικοί σκύλοι μαθαίνουν πιο γρήγορα ότι άλλοι: αν παρατηρήσετε ότι το δικό σας αποτυγχάνει να ακολουθήσει το ρυθμό, απλά θα πρέπει αναθεωρήστε τη μέθοδο εκμάθησής σας. Μην είσαι πολύ απαιτητική με το σκυλάκι σου και φύγε σταδιακά.

  • Μην χρησιμοποιείτε τιμωρία!

Ακόμα κι αν αυτό εσύ περιοχή, εσείς δεν χρειάζεται κατηγορώ στον σκύλο σου. μάθηση θα πρέπει να βασίζεται σε εμπιστοσύνη και το κίνητρο : δεν είναι απαραίτητο περιορίζω ο σκύλος να κάνει κόλπα (ή οτιδήποτε άλλο για αυτό το θέμα).

Είναι στο χέρι σας να εσείς ερώτηση αν το βρεις ο μέθοδο ή στάση που υιοθετείς είναι δεν δουλεύει. Επίσης, να τιμωρούν ο σκύλος σας θα μπορούσε αποσταθεροποιήσουν και στα μάτια του θα έλειπες συνοχή.

Στο όριο, αγνοήστε τον σκύλο σας όταν δεν είχε το επιθυμητή συμπεριφορά και όχι όχι ανταμοιβή. Αλλαγή ασκήσεων και προσπάθησε ξανά πάλι.

2. Διαφορετικές τεχνικές εκμάθησης

Υπάρχει τρεις τεχνικές εκμάθησης από τη βάση:

  • Το δέλεαρ: το καρότο μπροστά στο γαϊδούρι!

Αυτή η μέθοδος είναι πολύ απλό: καραμέλα στο χέρι, οδηγήστε τον σκύλο σας με μπράτσο μέχρι να το κάνει την επιθυμητή ενέργεια. Σε Ίδια στιγμή, προφέρετε το όνομα περιοδείας και μην του δώσεις την ανταμοιβή μόνο αν τα κατάφερνε. Είναι σημαντικό να κρατήσουμε αυτό το τελευταίο κοντά στη μύτη του σκύλου, ώστε να μπορεί Νιώσε το

εκπαίδευση σκύλων
Πίστωση: Ljupco / iStock
  • Λήψη: η τοποθέτηση λέξης σε μια πράξη

Το επιτρέπει προϋποθέτουν μια συμπεριφορά που υιοθετείται με φυσικό τρόπο από τον σκύλο σας: το ξαπλωμένος, καθισμένος… αλλά επίσης γάβγισμα, όπου το τινάσσομαι τι κάνει ο σκύλος αφού βγει από το νερό. Όταν τον βλέπεις να το κάνει, επιβραβεύστε τον και ορίστε α λέξη για δράση (ο ίδιο Κάθε φορά). Στο τέλος του‘κάποια στιγμή, ο σκύλος σας θα το κάνει τελικά σύντροφος η λέξη με τη χειρονομία και το θα αναπαραχθεί κατόπιν παραγγελίας.

  • «Διαμόρφωση»: επιβράβευση κάθε νέου βήματος που γίνεται

Αυτή η αγγλική λέξη σημαίνει “διάπλαση”. Αυτή είναι μια μέθοδος που λαμβάνει χώρα σε διάφορα στάδια και του οποίου ο σκοπός είναι κατόρθωμα μιας τελικής ενέργειας. Κάθε φορά που ο σκύλος σας περάστε ένα από τα βήματα, είναι απαραίτητο ανταμοιβή.

Πάρτε για παράδειγμα το κόλπο της «αφής», που συνίσταται στο να κάνεις τον σκύλο να αγγίξει ένα αντικείμενο. Πρώτα θα ανταμείψετε το γεγονός ότι ο σκύλος κοιτάζει και προσδιορίζει το αντικείμενο θέλεις να αγγίξει. Τότε θα είναι ότι προχωρά προς το αντικείμενο και τέλος ότι αυτός το αγγίζει.

Τώρα έχετε όλες τις τεχνικές για να εκπαιδεύσετε τον σκύλο σας! Μη διστάσετε να συνδυάσετε πολλές διαφορετικές μεθόδους για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα!

Πηγή

Θα σας αρέσει επίσης:

Πώς μπορώ να βοηθήσω τον σκύλο μου να αντιμετωπίσει τη μοναξιά;

Πώς να εκπαιδεύσετε το κουτάβι σας στο γιογιό: 5 αποτελεσματικές συμβουλές!

Top 5 ταινίες με υπέροχες ιστορίες σκύλων

Θερμότητα στον θηλυκό σκύλο: χρήσιμες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε

Το Komondor, ένα ατημέλητο τσοπανόσκυλο