5 αποτελεσματικές συμβουλές για να εκπαιδεύσετε το κουτάβι σας στο γιογιό

Η υιοθέτηση ενός σκύλου σημαίνει δέσμευση να αφιερώσετε χρόνο για να τον εκπαιδεύσετε. Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνετε είναι να τον εκπαιδεύσετε στο γιογιό. Αυτό μπορεί να πάρει χρόνο και δεν θα αποφύγετε μικρά ατυχήματα! Αλλά με αυτές τις συμβουλές, θα είστε έτοιμοι να βοηθήσετε τον νέο σας φίλο να μάθει.

1. Εκπαιδεύστε το κουτάβι σας στο γιογιό μόλις φτάσει

Ξεκινήστε αυτή τη μάθηση όσο το δυνατόν συντομότερα μπορεί να είναι ωφέλιμο μόνο για όλους (και ειδικά για εσάς εσωτερικό). Ένα κουτάβι είναι ικανό να είναι το δικό από 2 μήνες. Ωστόσο, πρέπει ήδη να μάθει να συγκρατηθεί ! Εξάλλου, χρειάζεται να ανακουφιστεί κάθε δύο ώρες.

παρακολουθώ το κουτάβι σας για να σημείο τα μέρη όπου ανακουφίζεται μέσα. Καλύψτε αυτές τις περιοχές με έντυπο περιοδικό για παράδειγμα. Αυτό επιτρέπει να προστατέψτε το πάτωμά σας όταν δεν μπορείτε να βγάλετε τον σύντροφό σας έξω.

Ναί συγχαιρώ το κουτάβι σας μόνο όταν κάνει τη θέλησή του έξωγια να μην είναι ταραγμένος. Μην διστάσεις να ανταμοιβήστο χάδι, χαϊδεύω και υιοθετήστε α στάση θετικός et εξωγκωμένος !

χαϊδευτικό κουτάβι
Πιστώσεις: iStock

2. Η σημασία ενός ρυθμού

Ένα κουτάβι, ειδικά αν δεν ξέρει ακόμα πώς να είναι καθαρό, δεν πρέπει να τρώτε όλη την ημέρα. Τρεις φορές την ημέρα (στην αρχή), δώστε του τη μερίδα του φαγητού πάντα τις ίδιες ώρες. πάρε τον μπάνιο έξω για να κάνει τις ανάγκες του (το πέψη είναι πολύ γρήγορα στο μωρά).

κάντε τον να ανακουφιστεί πάντα στο ίδιο μέροςώστε αυτός καταλαβαίνουν τι είναι έξω ότι όλα πρέπει συμβεί.

ΔΙΑΛΕΞΕ ΕΝΑ ποιοτικό φαγητόπροσαρμοσμένο σε αυτό ηλικία. Πράγματι, α κακή διατροφή δημιουργεί πεπτικές διαταραχές σπουδαίος. Οταν εσύ αλλαγή κροκέταςκάντε το με έναν τρόπο προοδευτικός σε μίξη τους παλαιός με το νέος. Θα αυξήσετε τον όγκο των ειδήσεων Όσο προχωρούν τα πράγματα.

3. Μικροί χώροι και περιορισμένο νερό για τη νύχτα

Αυτό θα διδάξει το κουτάβι να επωδός. Πράγματι, αν είναι σε α μικρό κομμάτι ή ένα κλουβί μεταφοράςοι περιοχές όπου μπορεί να ανακουφιστεί είναι περιορισμένος. Ομοίως, δεν θα θέλει απαραίτητα βρώμικο το μέρος που κοιμάται.

Επίσης, μην το αφήνετε δεν το κουτάβι σου πιείτε όλη τη νύχτα. Αφαιρέστε το μπολ του όταν πας για ύπνο (όχι πριν τις 8 μ.μ.) και δώστε του πίσω όταν εσείς Σήκω πάνω. Έτσι, η κύστη του δεν θα είναι όχι πολύ γεμάτο και δεν θα χρειαστεί κρατήστε όλη τη νύχτα.

κουτάβι που κοιμάται
Πίστωση: alexramos10/Pixabay

4. Τι να κάνετε όταν τον πιάσετε στα πράσα

Πρέπει να μαλώσετε αμέσως το κουτάβι σας όταν τον βλέπεις να ανακουφίζεται μέσα του ή αν αυτός ετοιμάζομαι να το κάνω. Δεν ωφελεί να επέμβεις. μετάεπειδή αυτός δεν θα καταλάβαινε γιατί τον μαλώνεις. Είναι κλειστό, χωρίς να είναι βίαιοςγια να τον φτιάξω αφομοιώνω ότι αυτό που έκανε δεν είναι ΟΧΙ καλα. Επειτα Δείξε του πάλι όπου υποτίθεται ότι κάνει κακά εξω απο.

Είναι επίσης σημαντικό να μην καθαρίζετε τα περιττώματα του κουταβιού σας μπροστά του ! Στην πραγματικότητα, εάν εσείς κοντόχονδρος μπροστά στη βρωμιά του, μπορεί να σκεφτεί ότι είναι για να παίξουμε μεπου θα τον οδηγήσει σε επανεκκίνηση.

5. Χρησιμοποιήστε τα κατάλληλα προϊόντα για τον καθαρισμό

Λευκαντικό και προϊόντα οικιακής χρήσης από ξύδι βρίσκονται στο εκτός νόμου. Αυτό συμβαίνει γιατί περιέχουν αμμωνίαόπως και η γαλοπούλα του κουταβιού σας. Αυτός θα ξαναρχίσει ώστε να κάνετε την επιχείρησή σας στο ίδιο μέρος εάν η μυρωδιά της αμμωνίας επιμένει.

Αντίθετα, χρησιμοποιήστε λευκό ξύδι ή μαγειρική σόδατα οποία είναι ουδέτερος και πολύ αποτελεσματικός ενάντια σε καθήκοντα και το κακό μυρωδιές.

Μπορείτε επίσης να δημιουργούν ένα φυσικό απωθητικό του οποίου η μυρωδιά θα απωθήσει ο σκύλος σου. σπρέι για παράδειγμα από νερό αναμεμειγμένο με φλούδα εσπεριδοειδών ή αιθέρια έλαια. Το αιθέριο έλαιο του λεβάντα είναι επίσης πολύ αποτελεσματικό με Χλιαρό νερό. Ο σκύλος σου, δεν μου αρέσει η μυρωδιάθα προτιμούσαν να πάνε και να ανακουφιστούν στο εξω απο του σπιτιού.

κουτάβι
Συντελεστές: lucianaeris/Pixabay

Πηγή

Θα σας αρέσει επίσης:

Πώς μπορώ να βοηθήσω τον σκύλο μου να αντιμετωπίσει τη μοναξιά;

Υιοθεσία σκύλου: 5 καλές συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσεις αμέσως μόλις φτάσει

Φροντίδα του σκύλου σας: 7 βασικές συμβουλές που πρέπει να εφαρμόζετε σε καθημερινή βάση

5 θέσεις που αντικατοπτρίζουν τη διάθεσή του

Το Basset Hound, ένα σκυλί με πολύ μοναδική σωματική διάπλαση