5 συμβουλές για μάθηση στην κορυφή

Το να διδάξετε τον σκύλο σας να συμπεριφέρεται καλά στη βόλτα είναι απαραίτητο για να περάσετε καλά με τον σύντροφό σας σε μια έξοδο. Γιατί ένας σκύλος που τραβάει το λουρί του βλάπτει τον δικέφαλο του κυρίου του, αλλά κινδυνεύει να βλάψει το σκυλάκι! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο καλό είναι να διδάξετε τον σκύλο σας από μικρή ηλικία να περπατά με λουρί. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να εκπαιδεύσετε τους νέους… και όχι τόσο νεαρούς μπάλες μαλλιών!

1. Επιλέξτε ένα καλό λουρί

Χύνω μαθαίνωο σκύλος σας πρέπει να έχει ελευθερία στο δικό του κινήσεις. Λουρί λοιπόν μικρός ή πάρα πολύ σε υπερένταση θα εξυπηρετούσε μόνο μούδιασε το λαιμό του. Τα λουριά που μπορούμε κάλυμμα είναι επομένως σε εκτός νόμου προς το παρόν. Επίσης, θυμηθείτε να επιλέξετε προσεκτικά τον γιακά ή τη ζώνη σας!

Το πλεονέκτημα του να έχεις mouείναι ότι μπορείς τραβήξτε ελαφρά στο λουρί για να καταλάβει ο σκύλος σας ότι το έκανε ένα λάθος.

2. Πρέπει να διοχετεύσετε την ενέργειά του

Οι περισσότεροι πιστοί σύντροφοί μας γίνονται “τρελός” βλέποντάς σας να φτάσετε μαζί τους αφήνω μόνο στο κύριος. Αν δεν το κατακτήσεις πριν βγεις, μην υπολογίζετε στην επιτυχία κατά τη διάρκεια της βόλτας. Μπορεί να συνηθίσει μαλ με περιλαμβάνω.

Τέλος, είναι ακόμα περισσότερο απλός να βάλει το δικό του ανθρακωρύχος και κρεμάστε το αφήνω μόνο αν δεν είναι ανήσυχος.

ενέργεια ζεν chien yoga
Πίστωση: BenGrantham / iStock

3. Προπονηθείτε σε ένα ήσυχο μέρος

Είναι καλύτερα να μην είναι ο σκύλος σας αποκεντρωμένηειδικά αν είναι νέος. Μια περαστική πεταλούδα και πρέστο, εσύ δεν υπάρχουν συν ! Μπορείτε ακόμη και αρχή μάθηση εσωτερικά του σπιτιού σας ή στο δικό σας jardin.

να είσαι ο εαυτός σου υπομονετικος και μαλακό. Μην καταφεύγετε σε καμία περίπτωση στη βία!

4. Ο σκύλος πρέπει να μείνει δίπλα σου

Το να διδάξετε τον σκύλο σας πώς να μένει με λουρί είναι πρωταρχικός αν το θέλεις αμολάω αργότερα. Δεν θα φύγει όχι πάρα πολύ και θα τείνει να να σε προσέχει.

εγκαθιδρύω επίσης το πλάι που το θέλεις ακολουθηστε. Υιός η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ θα γίνει μόνο περισσότερο ευχάριστοςαφού δεν θα ξοδέψει την ώρα του για να πάτε από δεξιά προς τα αριστερά.

Αν προσπαθήσει να προχωρήσουμε περισσότερο από όσο χρειάζεται, τραβήξτε απαλά το λουρί λέγοντας «όχι» σταθερά.

λουρί για βόλτα σκύλου
Συντελεστές: MabelAmber/Pixabay

5. Μη διστάσετε να φέρετε λιχουδιές

Το μικρό ανταμοιβές αποτελούν μέρος του α μάθηση παιχνιδιάρικος παρά σκυλιά Εκτιμώ. Μόλις αυτός ελα πισω απέναντί ​​σου όταν του το δίνεις η σειρά, ικανοποιήστε τον ενός λαιμαργία και ένα χάδι, χαϊδεύω.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για κουτάβια, που λατρεύουν όταν υιοθετούμε α στάση θετικός και υπερβολική όταν αυτοί πετυχαίνω Κάτι. Αν το κουτάβι σας αρνείται να περπατήσει με λουρί, να επιμείνει να σηκωθεί και κατευθύνεται προς το μέρος σου. Όταν συνειδητοποιεί ότι είναι καλή συμπεριφορά να υιοθετήσεις, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με τη συνέχεια.

Πηγή

Θα σας αρέσει επίσης:

Πώς να εκπαιδεύσετε το κουτάβι σας στο γιογιό: 5 αποτελεσματικές συμβουλές!

Πώς μπορώ να βοηθήσω τον σκύλο μου να αντιμετωπίσει τη μοναξιά;

Τα οφέλη των μαλακών παιχνιδιών για σκύλους

Ο σκύλος μου με δάγκωσε: πώς να αντιδράσω;

Τα 9 πιο επιτυχημένα μείγματα φυλών σκύλων